VOORGERECHTEN

cucurbita | crème van salie | tomaat | krokante prei

gestoomde oester | knolselderij | paprika | douglas spar | peer

groene tomaat | dashi van poon | venkel | pastinaak


VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

aardappel | savooiekool | saus van oplegkaas| verveine

biet | mayo van mout | pompoenpitten | berenklauw

pied de cochon | remoulade | patisson in zoetzuur


HOOFDGERECHTEN

harder | boerenkool | quinoa | marinade van garum

hertenbout | rode kool | hazenbloed | geroosterde peer

spaghetti pompoen | habanero | rammenas | umeboshi

vierhoeksmoes | bonen | wortel | hazelnootolie


NAGERECHTEN

cake met zeesla | yoghurt cremeux | gesuikerde dulse

kweepeer | spijs van lupinebonen | lauriersiroop

parfait van reuzenzwam | compote van aardpeer

Hollandse kazen


3 gangen ~ 42 | 4 gangen ~ 48 | 5 gangen ~ 54


We proberen ons menu zo up-to-date mogelijk te houden.