VOORGERECHTEN

schorseneer | hazelnoot | lijnzaad | winterpostelein

wilde wadoester | rammenas | verse kaas | sperzieboon

gerookte vis | meiraap | tomaat | groene aardbei


VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Romeinse gnocchi | vichyssoise | vlierkappertjes

biet | crème van zwarte bessentak | magnolia

pied de cochon | remoulade | koolraaap in zoetzuur


HOOFDGERECHTEN

pijlstaartinktvis | bouillon van mosselen | bosui

damhert | emmergraan | peterseliewortel | daslook

knolselder | gefermenteerde witte asperge | rode kool

witlof | quinoa | crème van wortel | rabarberwortel


NAGERECHTEN

broodpudding met varkensbloed | walnoot | watermunt

appelsorbet | toffee van pompoen | granenkaramel

ijs van mierikswortel | weikaramel | sorghum

Hollandse kazen


3 gangen ~ 43 | 4 gangen ~ 49 | 5 gangen ~ 55


We proberen ons menu zo up-to-date mogelijk te houden.