VOORGERECHTEN

gebrande koolrabi | saus van haver | bosknoflook

vijgenbladcrème | gestoomde oester | biet

komkommer | aalbes | Chinese mahonie | crème fraîche


VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

radicchio | olie van basilicum | gefrituurd zee-eik

alouette aardappel | shio koji saus | crumble met merg

pied de cochon | remoulade | zoetzuur


HOOFDGERECHTEN

gestoomde harder | saus van garum | courgette | lavas

wild zwijn | mole | spitskool | tomaat | vlierbloesem

venkel | kapucijners | Oost-Indische kers | rimpelroos

gepofte ui | pesto van kropsla | gerookte olie | verse kaas


NAGERECHTEN

roomijs van berenklauwzaad | crumble

buffelmozzarella | granité van salie | kers

moerasspireasorbet | aardbei | boekweit

Hollandse kazen


3 gangen ~ 42 | 4 gangen ~ 48 | 5 gangen ~ 54


We proberen ons menu zo up-to-date mogelijk te houden.