VOORGERECHTEN
schorseneer | hazelnoot | lijnzaad | winterpostelein
wilde wadoester | rammenas | verse kaas | sperzieboon
gerookte vis | meiraap | tomaat | groene aardbei
VOOR- EN TUSSENGERECHTEN
Romeinse gnocchi | vichyssoise | vlierkappertjes
biet | crème van zwarte bessentak | magnolia
pied de cochon | remoulade | koolraaap in zoetzuur
HOOFDGERECHTEN
pijlstaartinktvis | bouillon van mosselen | bosui
damhert | emmergraan | peterseliewortel | daslook
knolselder | gefermenteerde witte asperge | rode kool
witlof | quinoa | crème van wortel | rabarberwortel
NAGERECHTEN
broodpudding met varkensbloed | walnoot | watermunt
appelsorbet | toffee van pompoen | granenkaramel
ijs van mierikswortel | weikaramel | sorghum
Hollandse kazen
3 gangen ~ 43 | 4 gangen ~ 49 | 5 gangen ~ 55
We proberen ons menu zo up-to-date mogelijk te houden.